Treballa i viatge alhora amb el curs d’auxiliar de vol a Barcelona

Algun cop has pensat en treballar i viatjar alhora per tot el món? Si la resposta és sí, llavors estàs de sort perquè en aquest article t’expliquem com pots dedicar-te a viatjar al mateix temps que treballes i tots els avantatges d’aquesta gratificant carrera com auxiliar de vol.

Avantatges de treballar com auxiliar de vol

En moltes ocasions formar part de la tripulació de cabina es pot idealitzar en molts aspectes. Molts pensen que la feina d’un auxiliar de vol és semblant a un cambrer, però enlloc d’estar en un restaurant, estàs en un avió.

No obstant, això no pot ser més lluny de la realitat. Aquesta feina és molt més complicada i exigent del que pot semblar.

Durant el vol, la tripulació de cabina ha de realitzar molts controls de seguretat. També ha d’ocupar-se dels problemes d’atenció al client tant en vol com a terra. També els auxiliars de vol han de comunicar-se amb la tripulació, això és important per assegurar-se de que el vol s’opera amb seguretat.

Dit això, hi ha una sèrie d’avantatges que ens porta aquesta professió.

  • Guanyes diners per viatjar

En primer lloc, el que tots pensem quan ens ve al cap ser auxiliar de vol és l’oportunitat que aquesta feina t’ofereix de viatjar a nous i exòtics destins al mateix temps que guanyes diners. Visitaràs cents de nous llocs i cultures que potser abans no podies visitar per falta de diners o de temps.

  • Acomiada’t de la rutina

En la professió d’auxiliar de vol no hi ha dos dies iguals. Un dia pots estar en una illa tropical i uns dies després en una de les ciutats més concorregudes del món. No només els destins són diferents cada mes, sinó que freqüentment treballes amb persones diferents a cada vol. Això fa que les coses es mantinguin interessants i que no t’avorreixis en absolut en aquesta feina.

  • Conèixer noves persones

Normalment hi ha milers d’empleats a cada aerolínia, el que significa que coneixeràs a una gran quantitat de gent a través de la teva carrera professional. Pots fer amics per tota la vida treballant en una aerolínia ja que compartireu la mateixa passió. També, entre tota la tripulació sempre trobaràs algú amb qui viatjar a un nou destí.

  • Noves experiències

Existeixen molt poques feines que t’ofereixin les experiències que vius dia a dia sent auxiliar de vol. Viatjar et fa créixer com a persona, així doncs, durant la teva trajectòria en aquesta professió viuràs algunes de les experiències més increïbles de la teva vida.

Noves cultures i costums, societats i hàbits diferents, i una infinitat de destins en els que aprendràs una miqueta més sobre tu mateix/a.

Si no estàs encara convençut/a amb tots aquests avantatges que existeixen, t’expliquem les passes necessàries que has de donar per convertir-te en part de la tripulació de cabina.

Quin títol necessito per ser auxiliar de vol?

La formació per ser auxiliar de vol és indispensable si vols dedicar-te a aquesta professió. A Bravo19 estem especialitzats en oferir el curs d’ auxiliar de vol (TCP) a milers d’alumnes.

El nostre curs es realitza de manera presencial a Barcelona, i durant 7 setmanes intensives et donarem tots els temaris, tècniques i habilitats necessàries per treballar d’auxiliar de vol, tot això homologat per l’agència AESA.

La part teòrica, distribuïda en 9 mòduls que abarquen tots els coneixements necessaris exigits, es complementa amb una part de pràctiques a una maqueta, per tal de combinar els coneixements teòrics i pràctics que són absolutament indispensables.

A la part teòrica, aprendràs aspectes sobre la meteorologia, normatives, factors humans, mercaderies perilloses o coneixements sobre la medicina aeronàutica, primers auxilis i higiene.

A la part pràctica d’aquest curs coneixeràs tot sobre l’aviació i meteorologia, medicina, higiene i primers auxilis, procediments d’evacuació i d’emergència, mercaderies perilloses o supervivència a l’aigua i salvament.

Quant costa el curs de auxiliar de vol TCP?

El preu del curs d’auxiliar de vol inclou les 7 setmanes en total de formació presencial a Barcelona junt amb els coneixements tant teòrics com pràctics.

Consultar el preu i sol·licita la teva oferta personalitzada a través d’aquest enllaç

Ademés, a Bravo19 t’ho volem posar fàcil, pel que podràs finançar-te aquest curs còmodament.

Com apuntar-se al curs d’auxiliar de vol TCP?

Si estàs pensant en donar un gir a la teva carrera professional i vols obtenir més informació sobre el curs d’auxiliar de vol a Barcelona, a Bravo19 tenim experts disposats a ajudar-te a cada etapa de la teva formació.

Ens pots trucar, escriure’ns un correu, seguir-nos a xarxes socials o visitar el nostre centre de Barcelona.

Et deixem tots els detalls:

Carrer Ciutat de Granada 131, 08005 Barcelona, Barcelona

+34 628 35 68 87

comercial-barcelona@bravo19.es

Treballa i viatge alhora amb el curs d’auxiliar de vol a Barcelona
Algun cop has pensat en treballar i viatjar alhora per tot el món? Si la resposta és sí, llavors estàs...
Tot el que necessites saber sobre el curs d’Auxiliar de vol a Barcelona.
Si t’agrada viatjar, tractar amb el públic i treballar en un entorn dinàmic i diferent, llavors convertir-te...
Trabaja y viaja al mismo tiempo con el curso de auxiliar de vuelo en Barcelona
¿Alguna vez has pensado en trabajar y a la vez viajar por todo el mundo? Si la respuesta es sí, entonces...
Todo lo que necesitas saber sobre el curso de auxiliar de vuelo en Barcelona
Si te gusta viajar, tratar con el público y trabajar en un entorno dinámico y diferente, entonces convertirte...
Bravo19 Curso Azafata de Vuelo Madrid
Bravo19 Curso Auxiliar de Vuelo en Madrid Bienvenid@s a bordo!! Auxiliares de vuelo.. Durante el...